Stikning​ af alle former for indvendige notgange

​Hos AL Maskinværksted i Esbjerg er vi et kreativt maskinværksted, der tilbyder notstikning til virksomheder og producenter af maskiner til erhverv i Bramming, Varde og i resten af landet. Vi er eksperter i notstikning, hvorfor du får rigtig god kvalitet, når du er kunde hos os. 

Vi kan lave flere størrelser og flere ad gangen, og vi kan lave det inklusiv i bundhuller. Som noget unikt tilbyder vi notstikning, selvom der er bund i metalrøret - det er vi de eneste på markedet, der tilbyder.

Ud over notstikning tilbyder vi også:

  • Drejning
  • CNC-drejning (4-akset)
  • Fræsning
  • Termisk sprøjtning
  • Lodning
  • Svejsning af stål, metaller og støbegods

Desuden tilbyder vi opbygning af maskiner, og skal du have notstikning inklusiv tommemål, har vi styr på det også. 

Professionel brug af Notstikning

Er din notstikning ødelagt, kan vi sagtens udskifte den med en ny. Vi er erfarne håndværkere, der kan vores vej omkring et maskinværksted. Du kan derfor være sikker på, at vi kan udstyre dig med en ny og driftig notstikning til professionel brug.

​Vi har tilegnet os en masse viden og erfaring inden for produktion af notstikninger, hvorfor vi kan fremstille dem af forskellige materialer såsom rustfrit stål i både tommer og millimeter. Vi udfører jobbet på eget værksted, og vi har mulighed for at gøre det på både store og små genstande.

Kvalitet frem for alt

Det vigtigste for os er, at vi formår at levere en robust og driftssikker notstikning, som holder i mange år. Vil du være sikker på, at du får en stabil og slidstærk løsning, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en, der passer til dit formål. 

Vi har naturligvis mulighed for at lave dem efter dine behov, og både store og små opgaver er velkomne. Ring til os allerede nu på telefon 75 12 45 51 eller skriv til arne@almaskinvarksted.dk.

​Få mere information eller et gratis tilbud

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firmaoplysninger

AL Maskinværksted

CVR: ​27923321

Kontaktoplysninger

Adresseoplysninger​