Vi notstikker for dig

AL Maskinværksted stikker alle former for invendige notgange

​Hos AL Maskinværksted i Esbjerg er vi et kreativt maskinværksted, der tilbyder notstik til virksomheder og producenter af maskiner til erhverv i Bramming, Varde og i resten af landet. Vi er eksperter i notstik, hvorfor du får rigtig god kvalitet, når du er kunde hos os.

​Vi kan lave flere størrelser og flere ad gangen, og vi kan lave det inklusiv i bundhuller. Som noget unikt tilbyder vi notstik, selvom der er bund i metalrøret – det er vi de eneste på markedet, der tilbyder.

Notstik i alle størrelser

Er dit notstik ødelagt, kan vi sagtens udskifte den med en ny. Vi er erfarne håndværkere, der kan vores vej omkring et maskinværksted. Du kan derfor være sikker på, at vi kan udstyre dig med en ny og driftig notstikker til professionel brug.

​Vi har tilegnet os en masse viden og erfaring inden for produktion af notstik, hvorfor vi kan fremstille dem af forskellige materialer såsom rustfrit stål i både tommer og millimeter. Vi udfører jobbet på eget værksted, og vi har mulighed for at gøre det på både store og små genstande.

Kvalitet frem for alt

Det vigtigste for os er, at vi formår at levere et robust og driftssikker notstik, som holder i mange år. Vil du være sikker på, at du får en stabil og slidstærk løsning, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en, der passer til dit formål. 

Vi har naturligvis mulighed for at lave dem efter dine behov, og både store og små opgaver er velkomne. Ring til os allerede nu på telefon 75 12 45 51 eller skriv til arne@almaskinvarksted.dk.

Vælg os til din opgave og forvent høj kvalitet

Specialværksted

for svejsning af metaller og støbegods

Fremstilling

af sliddele og reservedele

Notstikmaskiner

inkl. stikning af notgang i bundhul

Termisk sprøjtning

Forberedning af overflader samt reparation af nedslidte aksler.

Få et helt uforpligtende tilbud på din sag!

 

Vi giver dig gerne vejledning til dit projekt, så kontakt os for at høre mere om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vores arbejdskraft er af høj kvalitet, og vi har mange års erfaring i branchen.

Har du noget vi skal se på?

Firma

AL Maskinværksted
Havdigevej 11,
6700 Esbjerg

CVR: 27923321

Al Maskinværksted

Copyright © AL Maskinværksted